Welkom op de site van Drive-in Viperss

Wij bieden u: professionele drive-in show’s voor bruiloften, feesten en evenementen, verhuur van licht en geluid en diverse allround Dj’s. Dit alles voor zowel particulier als zakelijke evenementen!

 

Even voorstellen

Ik ben Robert Visscher, eigenaar en huis DJ van Drive-in Viperss. Vanuit een passie voor elektrotechniek en muziek is een bedrijf ontstaan dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot Drive-in Viperss Light, Sound & Entertainment.

Wie zijn wij?

Drive-in Viperss is een klein bedrijf op het gebied van licht, geluid en entertainment. In 2010 is dit hobbymatig begonnen met het verzorgen van de techniek op diverse gelegenheden. Veelal waren dit bruiloften, schoolfeesten, verjaardagen en sportevenementen.

Inmiddels is onze technische kennis van licht en geluid de afgelopen jaren sterk toegenomen. Daardoor zijn wij ontwikkeld tot professionele partner op elk evenement.

Onze beleving

Ook entertainment is onze passie. De beleving voor zowel voor jong en oud is voor ons het belangrijkst en samen met de techniek creëren wij de ultieme avond. Ons doel is om de energie van muziek op het publiek over te brengen en zo een gezellige en vooral dansbaar moment te creëren.

Op de site kunt u een kleine impressie opdoen van onze werkzaamheden en hopelijk wordt u daarbij net zo enthousiast als wijzelf! Benieuwd naar onze shows?

Ontdek onze shows!


Dj- Robert, Eigenaar - Verhuur licht en geluid - Artiesten, Dj's & Bands