Onze allround DJ’s

Drive-in Viperss heeft in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd met diverse DJ’s met verschillende muziekstijlen. Zo kunnen wij voor elke gelegenheid de juiste deejay inzetten. Van de jaren 60 tot nu!

Light, sound & entertainment!

DJ Robert

Dj Robert is de huis Dj van Drive-in Viperss. Door op veel verschillende feesten en evenementen te draaien heeft hij zich in de loop der jaren ontwikkeld tot allround party Dj. Het repertoire bestaat voor Dj Robert uit muziek van de jaren 70 tot nu. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van de beste meezingers of de hele avond dansen op de nieuwste Dance, House en Moombahton.

Het is zijn passie om de energie van de muziek over te brengen naar het publiek!

Dj Robert boeken!


DJ Danny

DJ Danny heeft al een goede naam opgebouwd binnen de DJ wereld. Een echte house,- dance- en club-DJ die niet bang is voor vernieuwingen in zijn muzikale carrière. Met zijn ervaring weet hij elk feestje tot een geslaagd einde te brengen.

Hij is al vanaf jongs af aan met muziek bezig. Door zijn werk bij ‘Uitgaanscentrum Kisteman’, is hij steeds nieuwsgieriger geworden naar het echte werk als DJ. Na verloop van tijd kwam hij dan ook al snel achter de knoppen van het licht te staan, dicht bij de DJ’s, waar hij de kunsten van af kon kijken.

Nu is het andersom. Met ervaring binnen vele horecagelegenheden, grote kennis van muziek en hedendaagse technieken kan hij vrijwel elk feest aan.

13876470_912819978845254_5170140377085285006_n

Dj Danny boeken!


DJ Mark jan

DJ Mark jan is eigenlijk altijd wel bezig met muziek. Zo heeft hij naast zijn studie podium techniek op Deltion, ervaring opgedaan bij radio zender A28 FM als radio DJ. Als ex radio DJ weet hij altijd de nieuwste hits ter gehore te brengen aan zijn publiek.

Zijn stijl is gevarieerd met één gemeenschappelijk element: feest! Dit alles zult u terug horen in een mix van dansbare, zomerse en vooral gezellig muziek!

Dj Mark jan boeken!


DJ Bram

Hakken, raggen, tanken, rammen, swengen, vlammen, met z’n allen naar de gadver… Zo maar wat voor beelden die gebeuren tijdens een feest waar Feest DJ Bram Bakker langs komt. Met zijn speelse mix van zero’s, nederlandstalig, hardstyle, classics en rock & roll zit er altijd wel wat bij wat je leuk vind. We gaan van links naar rechts op en neer en doen alsof er geen morgen meer bestaat.

Delirious Deejays


Dj Bram boeken!


Delirious DJ’s

Delirious Deejays is een Dj-duo bestaande uit Robert Visscher en Danny Bloemert. De twee jonge Dj’s zijn in staat zowel nieuwe als oude muziek op een creatieve wijze ter gehore te brengen. Hun stijl is vernieuwend door een mix van top 40, house, 80’s, 90’s en reggae.

“Delirious Dj’s is a Dj Duo with one big affinity: MADNESS! Varying from the best known house genres like EDM, Future and Progressive till crazy Dancehall, Moombahton and Trap. We make, play and mix! Enjoy it!”

Delirious Deejays


Delirious DJ’s boeken!